Vår historia

Tjenare ! 

Välkomna till vår blogg här på heart attack music. Johan här som håller i pennan idag. 

Tänkte berätta lite om hur vår studio kom till. Det är alltså jag, Micke och Klara som driver studion, vilken är vårt hjärtebarn. Vid sidan av repar vi även tillsammans, vi har spelat ihop till och från sedan gymnasiet – och nu närmar vi oss de femtio så ja, ett gött sammansvetsat gäng helt enkelt. 

Det började med att Micke blev kär i Klara som gick på musiklinjen och vars föräldrar är musiker, så det ena ledde till det andra och Micke lärde sig att spela gitarr. Skämtet går att det var för att imponera på fröken K, men det är ännu oklart om det stämmer. Oavsett vilket funkade det, för de blev ett par och var så i några år tills de flyttade till olika orter i samband med sina studier. 

Någonstans innan dess lärde jag känna Micke och på en suddig efterfest började vi lira ihop på skoj. Dagen därpå sågs vi igen och spelade och ja, det var ett faktum att vi är grymma som band. I början var det såklart mest covers, men med tiden gjorde vi även egna låtar, oftast skrivna av Klara, tonsatta av mig.

Det skulle dröja nästan tio år innan vi sågs igen, av en slump faktiskt, på den lokala puben en mulen novemberkväll. Jag, som alltid bott kvar i stan, jobbade extra i baren, Micke hade precis flyttat tillbaka efter en skilsmässa och Klara var ute med en vän för att dränka sorgerna att ha blivit av med jobbet. Med andra ord var ingen av oss på topp när vi sågs – men wow vilken räddning vi blev för varandras humör! Spontan återträff var precis vad vi behövde.

Vi började spela ihop igen, i början i min källare. Många sena nätter, öl och ecigg senare föddes idén om att gemensamt starta en studio. Ingen av oss hade ännu hittat sitt drömjobb, men däremot drömde vi alla om att kunna arbeta med musik på ett eller annat sätt. När vi väl kommit på tanken om studio kändes det så självklart. Och jag måste säga att vi fullkomligt älskar det här livet som det innebär att driva en studio ! 

Tack vare våra olika erfarenheter gick det smidigt att förverkliga drömmarna och vi är därför ett grymt team som står till ert förfogande när ni vill hyra en musikstudio. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *