Om Oss

Heart Attack Music Studio är en liten och lokal studio belägen i Södrasverige. Vi har i många år drivit verksamheten som en hobby och står till förfogandet för er som vill spela in demos, enklare ljudmaterial, radio och podcast med mera.

I vår musikstudio hittar du både ny och gammal utrustning (med gammal menar vi sådan som ger lite extra härlig ljud till dina inspelningar). Vi har mikrofoner från förr, vi har reverbrar för nu. Vi har allt du kan tänka dig behöva för ditt projekt.

Jag som driver studion har varit musiker sedan många år tillbaka och har en examen i musik och ljudproduktion. Jag arbetar vanligast i USA med artister av kända namn men på senare år har jag velat ta ett steg tillbaka och därför driver jag min egen lilla studio här i vackra Skåne.

De tjänsterna vi erbjuder är Inspelning, mixning, mastering och eventuellt restaurering. Jag erbjuder även privatlektioner i gitarr, piano och ljudteknik. I studion hittar du både Mac och PC datorer för att enklare kunna arbeta i de ljudprogram som passar er bäst. Vi älskar dock Logic och FL.

Oavsett vilket typ av inspelning du vill göra, hör av dig, vi hittar säker på något skoj tillsammans!

En hand rör  reglaget på ett mixerbord